top of page

 < Se alle artikler

Martin Holseth tar over stafettpinnen som produksjonssjef hos Inission Løkken

Oppdatert: 19. mar.

I en tid preget av vekst og utvikling hos Inission Løkken, har vi gleden av å ønske orklendingen Martin Holseth velkommen som vår nye produksjonssjef. Martin, som bor på Orkanger med sin kone og to gutter på henholdsvis 8 måneder og 4 år, bringer med seg et energisk pågangsmot og en allsidig bakgrunn til vår stadig voksende bedrift.


Martin Holseth tar over stafettpinnen som produksjonssjef hos Inission Løkken

"Det er full fart!" sier Martin. I tillegg til sitt travle familieliv, er han en aktiv person som liker alt fra løpeturer og frisbeegolf til skiturer. "Jeg ser virkelig frem til å ta med mine relativt nye fjellski på topptur i påsken," legger han til.


Martin finner stor glede i å tilbringe tid med familien sin og er også en sosial person som trives i andres selskap. Med en unik bakgrunn fra Forsvaret og en sterk interesse for teknologi, tilfører Martin en spennende kombinasjon av erfaring, personlighet, energi og entusiasme til vårt team.


Martin har tatt seg tid til å dele noen tanker og refleksjoner med oss om hans nye rolle og opplevelsen så langt.

 

Hvordan ble du kjent med Inission Løkken, og hva tiltrakk deg til selskapet?


"Jeg kom over stillingsannonsen til Inission på Finn.no, og ble umiddelbart nysgjerrig på bedriften. Etter ti år i Forsvaret var jeg klar for nye utfordringer og ønsket å utforske nye og ukjente områder. Inission virket som en spennende og fremtidsrettet bedrift som jeg gjerne ville bli en del av", forteller han.


Martin beskriver sitt førsteinntrykk av Inission Løkken som svært positivt. Han fremhever kompleksiteten i våre produkter som en stor fordel.


"Jeg ble imponert over mangfoldet av produkter som produseres her, og deres anvendelse i ulike og spennende bransjer", sier han.


Hvilke kvaliteter og erfaringer fra din tid i Forsvaret tror du vil være mest nyttige i din nye rolle som produksjonssjef hos Inission Løkken?


Martin reflekterer grundig over relevansen av hans tidligere erfaringer.


"Jeg tror min erfaring med ledelse og håndtering av komplekse situasjoner fra Forsvaret vil være svært verdifull i min nye rolle. Evnen til å jobbe under press og ta raske beslutninger vil definitivt komme til nytte", sier han.


Martin Holseth tar over stafettpinnen som produksjonssjef hos Inission Løkken

Kan du dele din opplevelse av onboarding-prosessen hos Inission Løkken, samt hvordan du har blitt mottatt av teamet?


"Jeg har blitt tatt svært godt imot. Kollegene her er vennlige, og jeg har fått spennende oppgaver å bryne meg på. Jeg har også hatt gleden av å jobbe tett med Svein Ivar, en alt-mulig-mann med lang fartstid. Dette har gjort overgangen veldig smidig og god", forteller han.


Hvordan har de første ukene i din nye stilling vært, og har du møtt på noen utfordringer så langt?


"Dette er en ny bransje for meg, så læringskurven har vært bratt. Likevel føler jeg at jeg har kommet godt i gang. Jeg er stadig imponert over kompetansen til mine kolleger her. I tillegg er det et godt arbeidsmiljø med mye humor", sier han.


Hva er dine primære ansvarsområder som produksjonssjef hos Inission Løkken, og hvordan planlegger du å jobbe innenfor disse områdene?


"Som produksjonssjef har jeg det overordnede ansvaret for produksjonen her på Inission Løkken. Dette innebærer blant annet å sikre at vi oppfyller alle ISO-krav og har den nødvendige kompetansen for å være godt rustet for fremtiden", sier han.


Martin Holseth tar over stafettpinnen som produksjonssjef hos Inission Løkken

Med tanke på bedriftens raske vekst de siste årene, hva er dine tanker og planer for fremtiden, både for din rolle og for Inission Løkken som helhet?


Martin avslutter med optimisme.


"Mitt fokus er å sørge for at vi holder oss i front i utviklingen og forblir en konkurransedyktig produksjonsbedrift. Med dette dyktige teamet føler jeg meg trygg på at vi vil lykkes med dette", understreker han.

 

Det er tydelig at Martin Holseth er klar for de utfordringene som ligger foran ham, og hans engasjement og dedikasjon bærer løfter om en positiv fremtid for Inission Løkken.


Dette blir bra, Martin!

Opmerkingen


bottom of page