top of page

 < Se alle artikler

Inission Løkken som arbeidsplass: Møt Slava

Oppdatert: 2. jun. 2023

Hos oss skal alle våre ansatte føle seg trygge, ivaretatt og inkludert. Men hvordan er det egentlig å jobbe hos Inission Løkken? Vi har spurt noen av våre medarbeidere.


Viacheslav - aka Slava - hadde aldri trodd at han skulle jobbe på arbeidsplassen hvor han som tredjeklassing hjalp sin mor med å skifte søppelposer. Nå er han 24 år, bosatt på Vormstad her i Orkland og jobber hos oss ved Inission Løkken. Slava har en bachelorgrad i Prosessteknologi fra UiT – Norges Arktiske Universitet, og gikk rett inn i fast jobb hos Inission etter endt studie.


Hva slags arbeidstittel har du, Slava?

- Stillingen min heter prosess- og testingeniør, og jeg jobber for det meste med utvikling av tester for produkter. I tillegg sørger jeg for at testene våre fungerer raskt og effektivt, men samtidig ikke påvirker kvaliteten negativt.


Hva synes du om Inission som arbeidsplass?

- Her på Inission Løkken ble jeg tatt imot med åpne armer! Jeg trives utrolig godt med mine kolleger, de er både trivelige, joviale og profesjonelle.


Hva driver du med på fritiden?

- I høst begynte jeg å studere videre på en mastergrad i Automasjon og Industriell IT, så jeg bruker litt tid på dette. Utover det liker jeg å spille på PC, programmerer en del og tilbringer tid med kjæresten min. Jeg trener også styrke på Orklandbadet og synes det er digg å ta badstue når jeg har tid til det.Comments


bottom of page