top of page

 < Se alle artikler

Inission Løkken som arbeidsplass: Møt Oddgeir

Oppdatert: 2. jun. 2023

Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og positive medarbeidere er en forutsetning for enhver suksessrik virksomhet. Hos Inission Løkken jobber vi kontinuerlig for at våre ansatte skal føle seg trygge, ivaretatt og inkludert. Men hvordan er det egentlig å jobbe hos Inission Løkken? Vi har spurt noen av våre medarbeidere.


Alt-mulig-mann Oddgeir Opheim fra Børsa har vært innom litt av hvert i Inission siden han begynte i 2007. 36-åringen er utdannet ved Meldal Vgs., hvor han gikk 1 år elektro og 2 år elektronikk. Fagbrevet tok han som privatist her hos oss.


Hva slags arbeidstittel har du?

- Jeg er innkjøper, og holder til i administrasjonen, men har jobbet i flere forskjellige avdelinger oppigjennom. Jeg begynte på produksjon og sammenstilling, før jeg gikk videre til avdelingen OFM (overflatemontering). Det var ikke før i juni 2020 at jeg begynte som innkjøper.


Hva består dine arbeidsoppgaver av i dag?

– Jeg står for innkjøp av komponenter til det vi produserer her, og oppfølging av leveransene.


Hva synes du om Inission Løkken som arbeidsplass?

– Det er spennende ting vi holder på med. Jeg trives godt her. Det er et bra firma med et bra arbeidsmiljø. Gode kolleger som jeg innimellom treffer ellers også. Jeg står blant annet mye på ski med Einar fra avdelingen ofm. Også må jeg nevne at det er muligheter til å utvikle seg hos Inission, hvis man ønsker det og jobber for det. Det er en selv det står på.


Har du hobbyer og fritidsinteresser etter arbeidstid? Du nevnte ski?

– Ja, jeg liker å stå på både langrenn og rando. Tydalsnebba i Todalen med Einar er favoritten. Her har vi stått på randoski hvert år i flere år nå! Det er generelt turinteresse året rundt. Også er jeg fotballinteressert. Det er ekstra gøy når jeg kan sende ut e-post med rabatt på billetter til Rosenborg-kamp til kollegaene mine.Comments


bottom of page