top of page

 < Se alle artikler

Inission Løkken som arbeidsplass: Møt Marius

Oppdatert: 2. jun. 2023

Henry Ford sa en gang «If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.» Hos Inission Løkken ønsker vi at våre ansatte skal føle seg trygge, ivaretatt og inkludert. Hvordan er det egentlig å jobbe her? Vi har spurt noen av våre medarbeidere om hvordan de endte opp hos oss, og hvordan de opplever arbeidshverdagen.


Stavern-gutten Marius Haukedal fulgte kjærligheten til Orkland da han våren 2021 begynte søken etter jobb, milevis fra hjemlige trakter. Et bemanningsbyrå «huket tak i han», som han sier, og han ble tilbydd en stilling her hos oss ved Inission Løkken. Marius syntes dette virket kjempeartig og likte beliggenheten. Han takket ja til jobbtilbudet, og selv om kjærligheten brast har han vært her siden. Marius har utdanning fra NTNU innenfor elektronikk og holder til på test-avdelingen.


Hva slags arbeidstittel har du, Marius?

- Jeg er test-ingeniør. Jobben min er hovedsakelig å utvikle nye test-løsninger og konsepter. Mine arbeidsoppgaver handler ikke så veldig mye om den daglige driften og produktene vi leverer akkurat nå, men om utvikling.


Hva synes du om Inission som arbeidsplass?

- En ting jeg synes er veldig kjekt er den praktiske tilnærmingen til jobben. En god del ingeniører sitter veldig mye på datamaskin. De designer, designer, designer og jobber litt ensformig. Det kan være interessant det også, men de sitter altså lite med det praktiske. Det er noen andre som produserer og tester det de jobber med. Jeg setter pris på at det er mye høyere turnaround på utvikling som jeg må stå for. Vi må utvikle mye custom-løsninger for å innfri behovene til kundene. Og det synes jeg er veldig artig, for du får brukt kunnskapene og satt de til livs på relativt kort tid. Og du får faktisk jobba med ting som du sitter og designer.


- Altså, veldig mange andre blir sittende mye med kontorarbeid, mens her er det mye mer praktisk. Og man får leke med mye gøy.Hva driver du med på fritiden?

- Fritiden min er jo preget av det jeg gjør på jobb. I tillegg er jeg utdannet lyd- og lystekniker, og jobbet profesjonelt med det i 8-9 år. Jeg har en altfor stor og dyr TV, hjemmekinoanlegg (som naboene helst ikke bør vite eksisterer), og en Playstation 5 - så jeg er veldig glad i å sitte og spille, og kose meg med det.


- Også er jeg en praktiker av meg, og bygger mye elektronikk på fritiden. Alt av utstyr vi har her, har jeg også hjemme, blant annet egen Reflow-ovn. Snart er alle lyspærene mine styrt av en egen server jeg har bygd opp selv. Jeg kan for eksempel sitte her nå og styre lysene hjemme. Jeg har programmert alt sammen og rigget all elektronikk.


- I tillegg er jeg glad i å snekre, og har bygd mange av mine egne møbler. Også er jeg jo skiboms – jeg elsker å stå på slalåm! Jeg bodde en tid i Colorado og jobbet som skiinstruktør faktisk, det var jækla gøy.
Comments


bottom of page