top of page

 < Se alle artikler

Inission Løkken som arbeidsplass: Møt Petter

Oppdatert: 2. jun. 2023

Hos Inission Løkken verdsetter vi våre medarbeidere. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer og ønsker at våre ansatte skal føle seg trygge, ivaretatt og inkludert. Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og positive medarbeidere er en forutsetning for enhver suksessrik virksomhet.


Hvordan er det egentlig å jobbe hos Inission Løkken? Vi har spurt noen av våre medarbeidere om hvordan de endte opp hos oss, og hvordan de opplever arbeidshverdagen her.


24-åringen Petter Brevik Sommervold kom som bare unggutt til Inission i 2017. Da hadde han akkurat fullført 2 år innenfor dataelektronikk ved Meldal Vgs. i hjemkommunen, og var klar for 2 nye år som lærling hos oss. Han begynte det første året som lærling på avdeling for produksjon og sammenstilling, før veien gikk videre til avdelingen OFM – overflatemontering. Her tok han fagbrev og har vært fast ansatt siden.


Hva slags arbeidstittel har du, Petter?

– Jeg er vel det som heter operatør på OFM-avdelingen.


Hva består dine arbeidsoppgaver hovedsakelig av?

– Jeg kjører for det meste ofm-maskinene og sørger for at de er i drift.


Hva slags tanker har du om Inission Løkken som arbeidsplass?

- Det er fint og praktisk at det er så nære der jeg bor. Også trives jeg godt med kollegaene mine. Vi finner på ting utenom jobb også. Vi var for eksempel på rypejakt i Soknedal sammen i helgen.

Avslutningsvis, kan du si noe om dine fritidsinteresser ved siden av jobb?

– Det går jo stort sett i fiske og jakt da - det er det jeg trives best med. Kanskje aller mest fluefiske, det synes jeg i hvert fall er det «sprakaste» å finne på om sommeren.
留言


bottom of page