top of page

 < Se alle artikler

Inission Løkken som arbeidsplass: Møt Hege

Oppdatert: 2. jun. 2023

Hos Inission Løkken verdsetter vi våre medarbeidere, og jobber kontinuerlig med forbedringer for at våre ansatte skal føle seg trygge, ivaretatt og inkludert. Men hvordan er det egentlig å jobbe hos Inission Løkken? Vi har spurt noen av våre medarbeidere om hvordan de endte opp hos oss, og hvordan de opplever arbeidshverdagen her.


På produksjonsavdelingen finner du Hege Ustad Hove. Fannremsbøggen som har bosatt seg på Storås har i utgangspunktet fagbrev i kjole- og draktsøm, samt industrisøm. Dette jobbet 51-åringen med i 9 år før hun i 2007 begynte hos Inission Løkken. Her fikk hun tilbud om utdanning gjennom jobb, og tok dermed fagbrev i produksjonselektronikk for noen år tilbake.

Hva slags arbeidstittel har du, Hege?

– Jeg er montør på produksjonsavdelingen.


Hva består dine arbeidsoppgaver hovedsakelig av?

– Det er loddekontroll og tilpasning og montering av komponenter på kretskort.


Hva slags tanker har du om Inission Løkken som arbeidsplass?

– Dette er en fin plass å arbeide på, med mye variasjon og gode kollegaer jeg trives godt med. Jeg synes i tillegg de er eksepsjonelt gode på individuell tilpasning her.


Hva med eventuelle hobbyer og fritidsinteresser utover jobb?

– Det er mye jeg liker å gjøre på fritiden. Jeg er generelt glad i friluftsliv og jakt, da er det hovedsakelig hare og rype jeg jakter. Ellers er jeg glad i å strikke og elsker å se håndball!
Comments


bottom of page