top of page

 < Se alle artikler

Fra Mo i Rana til Orkland: Møt Sara Thørnquist Liljedal

I mai 2016 var ranværingen Sara ferdig utdannet logistikkingeniør ved NTNU og allerede november 2017 satte hun snuten mot Orkland, nærmere bestemt Fannrem. Hun hadde fått fast jobb som innkjøper i Inission.


Når man setter pris på nærhet til natur, trives godt og finner sitt livs kjærlighet, så finner man fort ut at det er lett å bli værende her i dalen. I august 2021 gifter Sara seg med Synnøve, og sommeren 2022 ønsker de sitt første barn, Saga, velkommen til verden. Lykken er komplett.


Frem til april i år har Sara vært innkjøpsleder. Nå, i dag, har hun tatt steget videre og fått rollen som logistikkleder. Hun har ansvar for innkjøp, lager og planlegging, samt å følge opp og utvikle avdelingene.


Jeg ser frem til å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene mine. Vi står inne i en spennende periode med stor vekst, og vi er helt avhengig av å videreutvikle vårt tjenesteutvalg, forteller hun.

Sara synes arbeidsoppgavene her ved Inission Løkken er spennende, og at det er interessant å jobbe med så mange erfarne og kunnskapsrike kollegaer. Hun synes i tillegg at det er veldig givende å få være en del av et selskap i vekst.


På spørsmål om fritiden er hun rask med å nevne tur. Heller enn å dra til utlandet, så pleier den lille familien på 3 å dra ut på tur når anledningen byr seg. Både til fots og på ski.


“Det blir spennende å se i hvor stor grad vi kan gjøre dette med Saga nå. Jeg er jo gift med en evig optimist, så det har blitt noen utfordrende turer etter hvert. Det viser seg at det er de spesielt utfordrende delene av turene man husker best”, ler hun.


Sara utdyper at det blir en spennende tid fremover med Saga.


“Jeg gleder meg til å se hvilke interesser hun får når hun blir større”, avslutter hun.תגובות


bottom of page