top of page

Operatør i elektronikk produksjon

Søknadsfrist: 14.05.2023

Antall stillinger: 5

Antall stillinger: Fast

Inission er en høyteknologisk produksjonsbedrift i Trøndelag. Vi tilbyr en lærerik jobb i et spennende teknologimiljø i en bedrift med svært kvalifisert personell. Vi produserer produkter for både nasjonale og internasjonale kunder som brukes fra havets bunn til verdensrommet. Du vil her få en god mulighet til å få en allsidig og interessant arbeidshverdag i en av Norges ledende produksjonsbedrifter i elektronikk.

Vi har økt oppdragsmengde og en historisk høy ordrereserve, noe som gjør at vi er på utkikk etter operatører til flere av våre arbeidsstasjoner i vår produksjon for elektronikk!

Arbeidsoppgavene vil variere ut fra hvilken stasjon/avdeling man jobber i.

Som Operatør på OFM vil arbeidsoppgavene være blant annet; Teamarbeid med opp/ned-rigging av maskiner og klargjøring av produksjonsordrer. Bidra ved changover mellom maskinoppsett. Bidra i den daglige maskinproduksjonen. Periodisk vedlikehold.

Som Operatør på montasje vil arbeidsoppgavene være blant annet; montering, klargjøring til produksjon, kretskortmontasje, sluttsammenstilling av ferdige produkter og enkle testoppgaver.

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner for alle stillinger:

  • grunnleggende IT- og datakunnskaper

  • være strukturert, selvstendig, nøyaktig og kvalitetsbevisst

  • ha teknisk forståelse

  • prosessforståelse

  • gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig

  • kompetanse innen forbedringsarbeid / LEAN / målstyring

  • kunne jobbe både selvstendig og i team

  • du er løsningsorientert og har en positiv innstilling til en travel hverdag

Vi tilpasser oppstart og god opplæring ift den enkelte. Her vil det være muligheter for å få opplæring i flere prosesser slik at man sikrer muligheten for en varierende arbeidsuke.

Erfaring fra tilsvarende industri/fagområde vil vektlegges, men vi ser på muligheten til å ansette deg med god teknisk innsikt og forståelse selv om du ikke innehar relevant erfaring. Her vil det også være mulighet for å gå et lærlingerløp hvor du får muligheten til å ta et fagbrev som produksjonselektroniker.

Info
bottom of page