top of page

Operatør i elektronikk produksjon

Søknadsfrist: 20.04.2022

Antall stillinger: 4

Antall stillinger: Fast

Inission er en høyteknologisk produksjonsbedrift i Trøndelag. Vi tilbyr en lærerik jobb i et spennende teknologimiljø i en bedrift med svært kvalifisert personell. Vi produserer produkter for både nasjonale og internasjonale kunder som brukes fra havets bunn til verdensrommet. Du vil her få en god mulighet til å få en allsidig og interessant arbeidshverdag i en Norges ledende produksjonsbedrifter i elektronikk.


Vi søker nå Operatører til flere av våre arbeidsstasjoner i vår produksjon for elektronikk! Arbeidsoppgavene vil variere ut fra hvilken stasjon/avdeling man jobber i.


Som Operatør på OFM vil arbeidsoppgavene være blant annet; Teamarbeid med opp/ned-rigging av maskiner og klargjøring av produksjonsordrer. Bidra ved changover mellom maskinoppsett. Bidra i den daglige maskinproduksjonen. Periodisk vedlikehold.


Som Operatør på montasje vil arbeidsoppgavene være blant annet; montering, klargjøring til produksjon, kretskortmontasje, sluttsammenstilling av ferdige produkter og enkle testoppgaver.


Som operatør på AOI (automatiserte optiske inspeksjonssystemet) vil arbeidsoppgavene være blant annet; Programmering, daglig drift, analysering av 3D bilder opp imot krav og standarder, vedlikehold, bistå ellers i produksjonen.


Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner for alle stillinger:

  • grunnleggende IT- og datakunnskaper

  • være strukturert, selvstendig, nøyaktig og kvalitetsbevisst

  • ha teknisk forståelse

  • prosessforståelse

  • gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig

  • kompetanse innen forbedringsarbeid / LEAN / målstyring

  • kunne jobbe både selvstendig og i team

  • du er løsningsorientert og har en positiv innstilling til en travel hverdag

Vi tilpasser oppstart og god opplæring ift den enkelte. Her vil det være muligheter for å få opplæring i flere prosesser slik at man sikrer muligheten for en varierende arbeidsuket.


Erfaring fra tilsvarende industri/fagområde vil vektlegges, men vi ser på muligheten til å ansette deg med god teknisk innsikt og forståelse selv om du ikke innehar relevant erfaring. Her vil det også være mulighet for å gå et lærlingerløp hvor du får muligheten til å ta et fagbrev i produksjons elektronikk.

Info
bottom of page