top of page

Leder for kvalitet og bærekraft

Søknadsfrist: 28.01.2024

Antall stillinger: 1

Antall stillinger: Fast

Det finnes mange som er dyktige på elektronikk og mekanikk. Mange leverer produkter og løsninger av høy kvalitet, med lang levetid. Det som imidlertid er særskilt med oss i Inission er at vi vet hvorfor vi gjør det vi gjør og at vi til enhver tid tar bevisste valg. Vi er overbevist om at vår bransje kan utvikles og forbedres og vi er opptatt av at våre kunder skal se verdien av våre produkter.


For å lykkes med dette har vi bestemt oss for at vi aldri skal være fornøyde. Vi skal ligge i ledelsen for utvikling, kompetanse og engasjement.


Tar du utfordringen med å bidra til å etterleve våre mål? Vi er en høyteknologisk produksjonsbedrift som holder til på Løkken. Vi produserer produkter for både nasjonale og internasjonale kunder som brukes fra havets bunn til verdensrommet.

Velkommen til deg som ny Leder for kvalitet og bærekraft!


Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

  • Ansvar for selskapets internkontrollsystem.

  • Vedlikeholde virksomhetens Ledelsessystem.

  • Følge opp at produksjonsprosessene holder riktig kvalitet.

  • Planlegge og gjennomføre interne og eksterne revisjoner.

  • Kontaktperson i saker som omhandler kvalitetsspørsmål.

  • Avviksbehandling og kontinuerlig forbedring.

  • Ansvaret for å integrere bærekraftige prinsipper og initiativer i organisasjonens strategi, drift og kultur.


Du har relevant høyskoleutdanning og praktisk erfaring innenfor kvalitetsledelse og et ønske om å ta en sentral rolle i selskapet mot en mer bærekraftig fremtid ved å integrere sosiale, miljømessige og økonomiske hensyn i beslutningsprosesser og daglig drift. At du har kjennskap til lovverk, forskrifter og sertifiseringskrav innen bransjen er en stor fordel.


Din muntlige og skriftlige fremstillingsevne er god både på engelsk og norsk. Hos oss blir du en del av et selskap som drives av digitale systemer.


Hvis du er dedikert og har et ønske om å bidra til Inission sin videre suksess og videreutvikle vårt kvalitetssystem og våre bærekrafts mål, oppfordrer vi DEG til å søke på denne unike muligheten!


Vi har en god kantine, gratis parkering med tilgang til el-billader og trimrom. Inission Løkken har turutstyr som packraft, lavvo og annet til utlån til sine ansatte. Vi har fri i jul og påske uten at dette brukes av feriedagene. Siden vi er lokalisert på landet 6 mil sør for Trondheim har du mulighet til å realisere småbruksdrømmen samtidig som du jobber tett med Norges fremste teknologiselskaper innenfor forsvar, industri, space og offshore. Øvrige betingelser avhenger av din erfaring og kompetanse.

Info
bottom of page