top of page

Avdelingsleder

Søknadsfrist: 20.08.2023

Antall stillinger: 1

Antall stillinger: Fast

Vil du jobbe i høyteknologisk produksjonsbedrift som holder til på Løkken, hvor arbeidsdagene er varierte og sluttproduktet meningsfylt for mange? Vi produserer produkter for både nasjonale og internasjonale kunder som brukes fra havets bunn til verdensrommet. Vi har stor aktivitet og ordrereserve og utvider nå med en til Avdelingsleder som drives av tydelig og godt lederskap, er resultatorientert og har interesse for drift og effektivitet.


Avdelingsleder for BoxBuildavdelingen vil inngå i et team med 5 andre avdelingsledere sammen med produksjonssjef som du vil rapportere til. Stillingen vil ha personalansvar for 10-15 medarbeidere og ansvar for HMS, forbedringsarbeid og for at produksjonen oppfyller KPI kravene til kvalitet og at de er iht bedriftens sertifiseringer m.m.


Du er god med mennesker og liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er selvstendig, løsningsorienter og er bevisst på at lederskapet du utøver gjenspeiles i dine ansattes motivasjon og autonomi. Du skal skape tillit og trygghet samt arbeidsglede. Du har forståelse for at din påvirkningskraft som leder vil utgjøre en signifikant forskjell for dine resultater og flyten i produksjon. Dine beslutninger og hverdagsledelse vil påvirke kvaliteten på produktet Inission leverer til kunden og trivselen til menneskene du leder.


Presisjon, tillit, fleksibilitet og innstilling er våre verdier og vi vektlegger personlige egenskaper sammen med høy arbeidsmoral.


Arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

  • Planlegge, tilrettelegge og følge opp produksjonen i avdelingen

  • Planlegge og vedlikeholde kompetanseoversikten for ansatte i avdelingen

  • Delta på produksjonsmøter, utvidet ledermøte, daglig styringsmøte og morgenmøte/produksjonsplan

  • Kontinuerlig jobbing med forbedringsprosesser iht LEAN

Vi søker deg som har teknisk innsikt, interesse for elektornikk og som har erfaring som leder. Du har i tillegg gjerne utdannelse som kan være relevant for denne stillingen. Det vil være en stor fordel om du har erfaring fra forbedringsprosesser/LEAN.


For å lykke som avdelingsleder hos oss, er det en fordel om du er en som:

  • Er god med folk og liker å lede operativt

  • Tar initiativ og ser etter løsninger

  • Har en systematisk tilnærming og er opptatt av kvalitet i arbeidet ditt

  • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig i norsk og engelsk

Vi har kantine, gratis parkering med tilgang til el-billader og trimrom. Inission Løkken har turutstyr som packraft, lavvo og annet til utleie til sine ansatte. Vi har fri i jul og påske uten at dette brukes av feriedagene. Siden vi er lokalisert på landet 7 mil sør for Trondheim har du mulighet til å realisere småbruksdrømmen samtidig som du jobber tett med Norges fremste teknologiselskaper innenfor forsvar, industri, space og offshore.

Info
bottom of page